Navet för dig som användare av ProtectMe är din personliga inloggning och översikt på Mitt ProctectMe i ProtectMe:s säkerhetsplattform. Med inloggning genom BankID och via ett enkelt och användarvänligt gränssnitt för både mobil och webb övervakar du dina alarm, ser din status och aktiverar fler uppgifter för bevakning.

Det första du möts av när du loggar in på Mitt ProtectMe är en översikt, där du enkelt ser dina tjänster och om du har några uppgifter eller larm som du behöver agera på. Du hittar också enkelt sektionerna där du kan gå in på djupet i dina olika tjänster för att ändra uppgifter, kontrollera bevakningar och hantera ditt abonnemang. Du kan också lägga till familjemedlemmar om du har aktiverat tjänsten ProtectMe Premium Family.

Om du behöver hjälp med Mitt ProtectMe eller lägga till familjemedlemmar, kontakta oss här.