ProtectMe erbjuder dig möjligheten att bevaka de konton du har registrerade på olika digitala tjänster. Du lägger själv enkelt till dina konton genom att fylla i det användarnamn (e-postadress) du vill bevaka och sedan välja konto i menyn.

Så här gör du för att registrera digitala konton i Mitt ProtectMe:

1. Logga in på Mitt ProtectMe genom att surfa till www.myprotectme.se.
  2. Välj att legitimera dig med Mobilt BankID eller BankID.
  3. Skriv in ditt personnummer med 12 siffror utan bindestreck.
  4. Öppna Mobilt BankID eller BankID och legitimera dig.
  5. Klicka på ID-bevakning.
  6. Scrolla ner till Digitala Konton, skriv ditt användarnamn under Användarnamn rubriken och välj sedan kontot på användarnamnet under Konto.
  7. Aktivera bevakningen genom att trycka på Klicka här för att lägga till användarnamn.