Mitt ProtectMe är navet i vår bevakningstjänst, som ger dig både översikt över dina tjänster hos oss och kontroll över de bevakningar du har registrerat. Där kan du ta del av larm, aktivera fler bevakningstjänster, uppgradera din prenumeration, registrera familjemedlemmar, ändra dina personuppgifter och mycket mer.

Du behöver BankID att logga in på Mitt ProtectMe. Följ nedanstående steg för att logga in på www.myprotectme.se.

1. Gå in på www.myprotectme.se.
  2. Välj att logga in med mobilt BankID eller BankID.
  3. Knappa in ditt personnummer med 12 siffror utan bindestreck (19XXXXXXXXXX) och klicka sedan på fortsätt.
  4. Öppna ditt BankID manuellt för att legitimera dig.
  5. Efter BankID signaturen går du till Mitt ProtectMe fönster i enheten du använder för att slutföra inloggningen.