ProtectMe erbjuder flera olika säkra och bekväma sätt att betala din prenumeration. Ett av dessa är autogiro, där avgiften regelbundet dras automatiskt från ditt konto.

För att aktivera autogiro som betalsätt behöver du fylla i vår digitala autogiroblankett. Klicka här för att fylla i blanketten.

Fyll i dina uppgifter i de gulmarkerade svarsfälten och avsluta genom att underteckna med ditt för- och efternamn och klicka på skicka in.

Efter det gör vårt faktureringsbolag Arvato Finance AB en kontroll av att den som har skrivit under autogiroblankett är kontohavare och har teckningsrätt på kontot. Det tar cirka 3-5 arbetsdagar för din ansökan att bli godkänd.

Efter detta aktiveras automatiskt ditt autogiro hos oss via faktureringsbolag Arvato Financial AB.