Aktivera ID-bevakning på ditt personnummer

Din ID-bevakning aktiveras automatisk i samband med köp av ProtectMe ID-bevakning Premium. Det innebär att du får ett direkt larm om ett misstänkt bedrägeri, ändring eller efterfrågan sker på ditt personnummer. Har du inte köpt produkten kan du göra det direkt via vår hemsida och få ditt personnummer bevakat direkt i samband med köp.

Att ditt personnummer bevakas betyder att vi kontrollerar alla sammanhang där ditt personnummer används för att göra förfrågningar eller registreringar. Ett exempel är kreditkontroller, som görs när någon vill ta ut en kredit i ditt namn. Det kan handla om ett lån eller om att köpa något på kredit. Det kan även handla om andra registreringar och förändringar i offentliga register, exempelvis hos Skatteverket.