Genom ett unikt samarbete har vi en säker uppkoppling mot en omfattande databas som bevakar stulna kortuppgifter och larmar snabbt dig om vi hittar dina kortuppgifter. För att säkerhetsställa och kunna verifiera dina kortuppgifter måste vi dra 1 kr från ditt kort som en engångskostnad i registreringsögonblicket.

1. Logga in på Mitt ProtectMe genom att surfa www.myprotectme.se.
  2. Välj att legitimera dig med Mobilt BankID eller BankID.
  3. Skriv in ditt personnummer med 12 siffror utan bindestreck.
  4. Öppna Mobilt BankID eller BankID och legitimera dig.
  5. Klicka på ID-bevakning.
  6. Scrolla ner till Kort-Bevakning och klicka på Klicka här för att lägga till användarnamn.
  7. Fyll i kort uppgifterna och sedan välj betala.