Genom att ansluta ditt konto på ProtectMe till din bank kan vi hålla koll och varna dig om du har någon misstänkt kontoaktivitet. Det kan vara misstänkt höga transaktioner på ditt konto, dubbeldebitering och prenumerationer. Du loggar in och kontrollerar själv varje gång detta händer med hjälp av ditt BankID för att säkerställa en hög säkerhet och integritet.

1. Logga in på Mitt ProtectMe genom att surfa www.myprotectme.se.
  2. Välj att legitimera dig med Mobilt BankID eller BankID.
  3. Skriv in ditt personnummer med 12 siffror utan bindestreck.
  4. Öppna Mobilt BankID eller BankID och legitimera dig.
  5. Klicka på ID-bevakning.
  6. Scrolla ner till Kontobevakning och klicka på Klicka här för att lägga till användarnamn och välja din bank.
  7. Avsluta nu genom att logga in i din bank med Mobilt BankID, BankID eller digipass.