Vad är Internetbevakning?

Internetbevakning är vår unika bevaknings- och larmtjänst. Du har möjlighet att registrera alla dina e-postadresser (användarnamn) samt dina kreditkort i tjänsten för att få bevakning på dem i realtid. ProtectMe använder den senaste tekniken för att ständigt övervaka över en miljard datapunkter. Vår robot genomsöker öppna och stängda tjänster och webbplatser på internet för att upptäcka misstänkt användning av din identitet och personuppgifter för att för att öppna konton, köpa varor på internet, få lån, krediter och använda olika tjänster i ditt namn.