Jag fick ett larm som säger mitt konto har äventyrats. Vad gör jag nu?

Om du har fått ett e-postmeddelande eller sms från vår bevakningstjänst, är det mycket troligt att ett eller flera av dina konton har äventyrats. Vi meddelar bara våra abonnenter av när deras e-postadress har hittats i en dataläckage med tillhörande lösenord.

Vad ska jag göra?

Det viktigaste första steget är att omedelbart ändra lösenordet för dina äventyrade konton. Därefter bör du ändra lösenord för alla dina andra konton, speciellt om du har använt samma lösenord på flera tjänster, och säkerställa att det inte har förekommit några otillåtna ändringar på något av dina konton.