• The Dark Web är där de flesta av Internets olagliga verksamhet finns. Där kan man köpa personuppgifter, användarnamn, kreditkort, förfalskade pass och körkort, hackerverktyg och en massa andra saker.
  • Studier visar att Google faktiskt bara katalogiserar och söker av 16% av ytan på webben. Det innebär att Internet är långt större än du antagligen tror.
  • Vi söker av internets svarta marknadsplatser (Dark Web) och andra anonyma delar av internet för att kunna bevaka om dina personuppgifter förekommer i riskfyllda sammanhang.
  • Vi söker igenom över en miljard datapunkter varje dag (!) och letar efter potentiella hot mot dig och din identitet.
  • Vi fokuserar på datakällor där vi vet att e-brottslighet sker samt bevakar dina data och personuppgifter för att få högsta möjliga kvalitet i vår bevakning och våra larm.
  • Vi utnyttjar både automatisk teknik och manuella källor med våra säkerhetsanalytiker för att ge ett sammanhang till resultaten. Vår målsättning är att ge dig snabba larm så snart det förekommer misstänkt aktivitet eller intrång, samtidigt som vi vill minimera risken för falska alarm.