Vad gör ni med mina uppgifter och e-postadress?

När du aktiverar din tjänst för första gången registrerar vi dina personuppgifter och e-post i vår bevakningstjänst.

Vi kommer att använda informationen för att bevaka dina personuppgifter så att de inte hamnar i orätta händer. Om vi hittar den i en olämplig miljö skickar vi ett larm till dig via sms och e-post. Du hittar en kopia av resultaten av denna händelse på sidan "Larm" i Mitt ProtectMe, och under frågor och svar hittar du råd om hur du skyddar dig mot ett potentiellt bedrägeri eller ID-stöld. Du kan även ringa vår personliga support vardagar eller maila oss på support@protectme.se så hjälper vi dig.