Har du fått en slutfaktura är det för att du inte har betalat de två senaste månadsfakturorna.

Slutfakturan är den sista påminnelsen som skickas ut innan det totala obetalda beloppet för ID-bevakningen går vidare till inkasso. Vill du inte betala hela beloppet kan du istället göra en betalning för dem två missade månaderna inklusive två administrationsavgifter (9:-st) och en påminnelseavgift (60:-), samt månadens faktura.