Om du har fått ett larm från vår bevakningstjänst på sms eller e-post, är det mycket troligt att en eller flera av dina uppgifter, konton eller kort har äventyrats.

Vi rekommenderar att du så snart som möjligt loggar in på https://myprotectme.se/ genom att fylla i ditt personnummer och legitimera dig med ditt BankID. När du är inloggad klickar du på "Larm" för att ta reda på vad ditt larm gäller och om du behöver vidta några åtgärder.

Du kan även kontakta vår kundtjänst via telefon för personlig service. Personlig service är tillgänglig vardagar 09-17.