Om du har valt att betala dina tjänster på faktura skickar vi en faktura till dig varje månad. Fakturorna skickas den 16:e, 17:e eller 18:e och har en förfallotid på 14 dagar från och med utskriftsdatumet. Om fakturan inte betalas i tid skickas en påminnelsefaktura 4-5 dagar efter förfallodatumet. Blir inte påminnelsefakturan betald läggs månadsavgiften med på nästkommande månadsfaktura. Nästa faktura får då ett totalt belopp för två månader, två administrationsavgifter och en påminnelseavgift.

Du betalar din faktura till oss på Bankgiro eller Plusgiro. OCR-nummer är alltid detsamma, så har du inte din senaste faktura tillgänglig kan du titta på en tidigare faktura.

Bankgiro: 5510-8500
Plusgiro: 4939404-2

Aktivera autogiro

ProtectMe erbjuder flera olika säkra och bekväma sätt att betala din prenumeration. Ett av dessa är autogiro. Med Autogiro dras pengar från ditt konto per automatik istället för att du betalar räkningar manuellt. Du behöver inte godkänna något, utan bara se till att du har pengar på kontot. Läs mer här om hur du aktiverar du autogiro.